Naša zgodba

Pravljični trenutek je poročna agencija, ki parom pomaga ustvariti njun dan čaroben in po njunih željah. Vsak, ki se je že poročil, ve, da se pri organizaciji poroke na določeni točki kje zatakne. Zato smo mi tu, da bomo skupaj z našimi partnerji sestavili mozaik poroke, ki bo paru in njunim gostom ostal v nepozabnem spominu! Pri naši agenciji priskočimo na pomoč tudi takrat, ko par rabi le kakšen nasvet, kako izpeljati poroko, kje iskati določene elemente in storitve, brez katere si poroke ni več mogoče predstavljati. Naša organizatorka Jasna sledi svetovnim trendom na področju porok, tako, da bo znala vajino poroko še dodatno začiniti. V letu 2016 pa smo pričeli organizirati poroke tudi v tujini. 

Jasna Likar Jelinčič, ORGANIZATORKA POROK

Rada imam šport, živali in druženje s prijatelji ter družino. Ker prihajam iz majhne vasice na podeželju, sem rada v naravi med drevesi, kjer popihlja veter in mi popravi frizuro. Ljudje me vedno opisujejo kot sproščeno, pozitivno, nasmejano, prilagodljivo in polno domišljije. Znotraj igrivih lastnosti pa se v meni skrivajo tudi kreativnost, organiziranost, poslušnost in skrb za druge. Vsaka poroka je zame nov izziv. Srečam se z novimi željami, idejami, problemi in posebnostmi para, ki ju naredi edinstvena. To je tisto, kar me vedno znova navdušuje in motivira pri mojem delu.
Poroka je dogodek, kjer ljubezen dveh oseb združi ljudi v objemu veselja. Moja naloga na poroki je, da glede na želje ženina in neveste izoblikujem njun dan, da lahko potem onadva delata tisto, kar je na poročni dan najbolj pomembno – uživata v svojih novih vlogah moža in žene!
Po koncu poroke sem vedno utrujena, vendar je ta utrujenost najboljša, saj vem, da sem paru pomagala ustvariti njuno pravljico.