Poroke so čarobne. So pravljice v resničnem svetu. Ljudi napolnijo z veseljem in srečo.
Organizacija poroke

Hitreje kot nas kontaktirata, manj stresno bo načrtovanje poroke! Poročni organizator bo vajino poroko organiziral in izpeljal še bolje, kot sta si jo zamislila, saj bo vajine ideje dopolnil še s svojimi zamislimi in izkušnjami. Predvsem pa zaradi organizatorja poroka ne bo nič dražja, saj bo prek svojih poznanstev in preteklih sodelovanj poiskal najugodnejše ponudbe. Zaupajta nam svoje želje in skupaj bomo pripravili pravljični poročni dan, ki se ga bosta z veseljem spominjala do konca življenja.

Poročni organizatorji bomo poskrbeli za vse, razen za vreme – tega bosta morala naročiti sama 🙂

Koordinacija poroke

Za brezskrben potek poročnega dne je paket koordinacije poroke prava izbira! Če želita celotno poroko organizirati sama, pa si zagotovo ne želita, da bi bila prav na poročni dan pod stresom in ves čas razmišljala le o tem, ali bo fotograf prišel ob dogovorjenem času, ali bo šampanjec ohlajen in kaj bodo počeli gostje med vajinim fotografiranjem. Verjamemo tudi, da tega odgovornega dela ne želita preložiti na mamo ali prijateljico, ki bi bili radi vsak trenutek poročnega dne z vama. Koordinacijo vajinega pravljičnega dne lahko prepustita nam, vidva pa se samo sprostita in uživajta.
Poročni koordinatorji bomo z vama sodelovali že najmanj dva tedna pred poroko, da se spoznamo z vsemi pomembnimi informacijami in detajli. V zadnjem trenutku bomo mi tisti, ki bomo preverili, če bo torta prispela pravočasno, torej, če izvajalci storitev vedo, kdaj in kam morajo priti. Medtem, ko se bosta vidva fotografirala, bomo poskrbeli za vajine goste. Poskrbeli bomo, da bo vajin poročni dan potekal natanko tako, kot sta si ga zamislila ter vaju in vajine bližnje razbremenili vseh skrbi in obveznosti.

Svetovanje

Nič ne čakat, hitro za nasvet vprašat! 😉 Za vse pare, ki bi svojo poroko z veseljem organizirali sami, pa ne vedo točno kako se zadeve lotiti, nudimo učinkovito poročno svetovanje. Sestanek s strokovnjakom vam lahko močno olajša mesece pred poroko, saj vam bo dal dober vpogled v to, koliko časa bo organizacija dejansko zahtevala, kakšni so okvirni stroški in kaj vse je potrebno storiti. Poročnega svetovalca lahko povprašate za primerne lokacije, zanesljive ponudnike storitev ali unikatne ideje. Pomagamo vam lahko pri izbiri poročne teme in oblikovanju vabil ali pa se skupaj domislimo simpatičnih daril za povabljence.
Svetovanje pa nikakor ni omejeno zgolj na poročni dan. Z nasveti pomagamo tudi vsem odgovornim za organizacijo nepozabne bratovščine ali dekliščine. S skupnimi močmi bomo zagotovo prišli do odličnih idej ter ustvarili dogodek, ki bo navdušil in očaral.

Poroka presenečenja – novo

Čez 15 minut se poročiva! Želita svojim najbližjim “skuhati” eno? Ali pa jih ne želite obremenjevati s pripravami na poroko?
Pomagamo vama lahko pri celotni organizaciji poroke ali pa samo pri koordinaciji poročnega dni, ki je v tem primeru ključna.
Skupaj si izmislimo laž za svate, izberemo lokacijo poroke, fotografe, glasbo … in pripravimo presenečenje leta!

Simbolična poroka – novo

Reciva DA kjerkoli in kadarkoli, a vendar na najin način. Simbolična poroka lahko poteka praktično kjerkoli, brez dokumentov in rezervacij datuma. Obred lahko pripravimo mi, vodi pa ga vaš sorodnik, prijatelj ali pa tudi naši igralci. Tako kot vse poroke pri nas, tudi simbolične poroke organiziramo za istospolne pare, ki želijo dati svoji zvezi poseben pečat. Za simbolično poroko se navadno odločajo pari, ki so se že poročili pa tega niso povedali najbližjim.

Organizacija zaroke – novo

Se odpravljata na počitnice in bi rad/a svojo ljubezen tam rad zaprosil/a ? S svojo mrežo poročnih organizatorjev po svetu lahko pomagamo organizirati nepozabno zaroko. Ali pa slabo skrivaš presenečenja? Tudi doma bomo poskrbeli za to 🙂 V paketu zaroke je zajeta organizacija zaroke, poročni šopek, fotograf in snemalec, pomagamo pa tudi s svetovanjem pri izbiri prstana.